Is netlog een datingsite

Category

Is netlog een datingsite

Is netlog een datingsite 1

Je bent er bijna chat wereldwijd met nieuwe mensen leer wereldwijd miljoenen nieuwe mensen kennen waar je ook bent voor een goed gesprek nieuwe vrienden of zelfs de liefde van je leven.

Is netlog een datingsite 2

Twoocom heet de datingsite die massive media het gentse bedrijf achter de sociale netwerksite netlog in het leven geroepen heeft en waarover de krant de tijd vandaag bericht met twoo mikken lorenz bogaert en toon coppens die netlog samen boven de doopvont hielden zich voor het eerst op een ouder publiek.

Is netlog een datingsite 3

In 2011 koos massive media het bedrijf achter netlog voor een strategie waarin gaming en dating centraal stonden leden van netlog werden benaderd om lid te worden van de nieuwe datingsite twoo in korte tijd groeide twoo uit tot een succes deze week valt het doek dus definitief voor netlog en wordt het social network een datingsite.

Is netlog een datingsite 4

Twoo is een datingsite dat het doel heeft om je kennis te laten maken met mensen bij je in de buurt volgens de datingsite hoeft het namelijk niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te ontmoeten met de uitgebreide datingsite probeert twoo je te helpen om dit voor elkaar te krijgen.

Is netlog een datingsite 5

De datingsite twoo is een erg grote internationale datingsite twoo is eigenlijk een sociaal netwerk waar je leuke mensen manier kan leren kennen voor zowel vriendschap als voor een relatie op dit moment zijn er meer dan 180.

Is netlog een datingsite 6

Twoocom heet de nieuwe datingsite die massive media het vlaamse bedrijf achter de sociale netwerksite netlog gestart is leden van netlog kunnen in twee muisklikken lid worden van twoo ook is er een koppeling met profielen van facebook en kunnen lieden hun vrienden makkelijk uitnodigen op de site.